Sosmatic Club

La idea del club neix al 1998, quan imaginàvem un RACC o RACE informàtic. És adir, traslladar la filosofia dels millors clubs d’assistència en carretera a l’ordinador. La visió era que tothom pogués tenir el seu àngel de la guarda informàtic, per ajudar-lo amb qualsevol problema a qualsevol hora!

Després de 5 anys decidim congelar el projecte per créixer desenvolupant la nostra missió per a tercers, estant darrere del supor tècnic d’entitats de prestigi de sectors diversos (acadèmic, assegurador, distribució, tecnologia, internet…). Avui, al 2016 i 18 anys després de la nostra creació, descongelem el Club i l’actualitzem amb unes cobertures increibles per oferir-te el que volem que sigui el millor servei d’ajuda tecnològica digital de l’àmbit familiar de tot el país.

Què pots esperar del Club?

  • Ajuda telefònica permanent per ajudar-te amb els teus problemes informàtics i de tecnologia digital de la teva llar
  • Per ajudar-te també a instal·lar aplicacions o dispositius
  • Donar-te un consell abans de prendre una decisió de compra tecnològica
  • Ajudar-te en l’educació informàtica i mòbil dels teus fills, i ser el seu àngel de la guarda tecnològic!
  • algú que vigila per la teva protecció digital, a les xarxes socials, al teu ordinador contra els virus i amenaces digitals
  • I sempre, semrpe, un somriure a l’altre costat del telèfon, d’algú que vol ajudar-te

Com pots donar-te?

A la plana principal t’oferim diverses modalitats d’abonament perquè triis la que més s’ajusti al teu interès. També pots comprar una solució online sense necessitat de donar-te d’alta. El procés de registre és molt senzill, però si tens alguna dificultat o ho prefereixes fer telefònicament truca’ns: 93 396 1070 i t’ajudarem!
A l’acabar el procés de suscripció rebràs un correu electrònic amb el teu número de soci/a i la miniguia del Club!

Com pots donar-te de baixa?

Com tu ho prefereixis!, aqui no hi ha lletra petita. Ens truques o envies un correu electrònic i ja està. Serà una pena que te’n vasgis, però no per això t’ho posarem difícil. Amb nosaltres, tot és fàcil!.

Qui som i on estem físicament?

Sosmatic Club és una iniciativa de SOSMATIC S.L., empresa que vam inventar fa 18 anys amb el propòsit d’ajduar-te amb els problemes informàtics. La central és a Barcelona, al carrer Llacuna 161, 3a planta (08018). Tenim distribuidors i punts d’assistència a domicili a tot el país.