Modalitats de subscripció

Tria la modalitat de subscripció al Club que més s’ajusti al teu interès. Si tens qualsevol dubte truca’ns!, estem per fer-te la vida tecnològica més fàcil : 93 396 10 70
Una sol·lució online
-
59
Una sol·lució online
Sol·lució 1 incidència online
Vàlid per un sol ús
Resposta inmediata
Suport per xat
Comprar
Club Basic
anual
95
Club basic
8am a 12pm els 7 díes
3 PC/MAC i 3 telf /tablet
Sense límit d'ús remot
Servei domicili : 1 anual
Desplaç. a casa: <24h
Recuperació dades: 1
Portàtil de substitució
Suport per xat
Revisió anual PC/MAC : 0
Antivirus
Esborrat emprempta digital
Backup online
Control parental
Geolocalització i bloq.telf
Recupera mòbil mullat
Préstec portàtil /tablet
Professor a casa màster class
Personal shopper
Comprar
Club Or
anual
195
Club Or
Les 24h els 7 díes
3 PC/MAC i 3 telf /tablet
Sense límit d'ús remot
Servei domicili : 2 anual
Desplaç. a casa: <8h
Recuperació dades: 2
Portàtil de substitució
Suport per xat
Revisió anual PC/MAC : 2
Antivirus 3 PC o 1 MAC
Esborrat emprempta digital
Backup online 10 GB
Control parental
Geolocalització i bloq.telf
Recupera mòbil mullat
Préstec portàtil /tablet
Professor a casa màster class
Personal shopper
Comprar
Club VIP
anual
495
Club VIP
Les 24h els 7 díes
5 PC/MAC i 3 telf /tablet
Sense límit d'ús remot
Servei domicili : ilim.
Desplaç. a casa: <4h
Recuperació dades: 2
Portàtil de substitució
Suport per xat
Revisió anual PC/MAC : 5
Antivirus 6 PC o 2 MAC
Esborrat emprempta digital
Backup online 30 GB
Control parental premium
Geolocalització i bloq.telf
Recupera mòbil mullat
Préstec portàtil /tablet 20h
Professor a casa 3 màster class
Personal shopper
Comprar

Descripció de cobertures

Assistència informàtica i tecnològica digital de la llar
De sèrie en totes les modalitats. Ajuda telefònica i per control remot en l’horari que disposi la modalitat escollida. Sense límit d’ús. Per a la llar digital. Cobreix suport a ordinadors PC/MAC, Smartphones Apple o Android, Tablets, SmartTV, Modem/Router ADSL o Fibra domèstica, perifèrics (impressora, escànner…). S’exclouen servidors i qualsevol tecnologia (equips informàtics o software) d’àmbit empresarial.

Sosmatic no instal·larà llicencies no adquirides legalment.

EL CLIENT TE QUE TINDRE UNA COPIA DE SEGURETAT de la informació protocol·litzat en el seu sistema i, en tot cas, abans de qualsevol actuació de SOSMATIC.

El client te que seguir les recomanacions en relació a la navegació, descarregues o ús dels dispositius per a l’eficaç prestació del servei.

3 o 5 PC/MAC i 3 o 5 telf /tablet
3 (modalitat Basic/ OR) o 5 (modalitat VIP) número d’ordinadors PC/MAC i dispositius mòbils que cobreixin la modalitat escollida.

Servei a domicili
En el cas de que no puguem ajudar-te a distancia, per via telefònica o mitjançant el control del teu ordinador, vindrem a casa teva en un plaç ràpid de temps i sense cap cost!. Si fos per un dany físic d’un equip informàtic, només tindries que abonar les peçes de recanvi (previ pressupost) en cas de que es necessitin. El numero de visites anuals està limitat en base a la modalitat escollida. Aquest servei no es per realitzar noves instal·lacions d’equips.

Desplaç. a casa (<24h, o <8h, o <4h)
Es el temps que tardarem com a màxim en arribar a casa teva si tens un problema que no podem resoldre a distancia.

AQUEST PLAÇ, PER RAONS DE FORÇA MAJOR que escapin del control de SOSMATIC, pot no cumplirse. Si fos el cas, es donaría detall de la situació.

Recuperació de dades
En cas de que eliminis accidentalment informació del teu disc dur, pendrive o targeta de memòria, o que es danyin aquests dispositius i no tinguis accès a les seves dades, tractarem de recuperar-los!. El numero màxim de recuperacions anuals està determinat per la modalitat escollida. Es necessari identificar prèviament els discs assegurats per aquest servei.

Portàtil de substitució
Si el teu ordinador s’ha espatllat, no et preocupis! Durant el temps que l’estiguem reparant et deixarem un portàtil per a que la teva vida digital no pari.

Suport per xat
Si ho prefereixes podem atendre’t per xat. Ademes, això ens facilitarà poder conectarnos remotament al teu equip (PC/MAC) en cas de ser necessari, per agilitzar la gestió.

Revisió anual (PC/MAC)
Anualment podràs sol·licitar-nos una revisió complerta del teu ordinador que farem a distancia sota cita prèvia. T’entregarem un informe diagnòstic del estat de “salut” del teu ordinador i una serie de recomanacions. En funció de la modalitat escollida tindràs dret a revisions per a fins a 2 o 5 PC/MAC.

Antivirus
Sosmatic Club s’encarrega també de la protecció digital dels teus ordinadors per a evitar el risc d’infecció per virus i altres amenaces de la xarxa!. T’entregarem una llicencia anual del reconegut antivirus Bitdefender per a protegir fins a 3 o 6 PC’s i fins a 1 o 2 MAC’s, en funció de la modalitat que hagis triat de subscripció al Club.

Esborrat de la empremta digital
Has trobat informació relativa a la teva persona a Internet que vols que desaparegui? No pasa res, truca’ns i t’ajudarem a eliminarla.

Backup Online 10 o 30 GB
Si necessites un espai al núvol on guardar la teva informació digital mes valiosa, el Club t’ofereix 10 o 30 Gbs d’espai a Internet, totalment segur i de fàcil accès per a tu. Truca’ns i et guiarem per a la instal·lació de l’aplicació i en el seu ús. No dubtis en copiar en el teu nou espai privat, les teves millors fotos o documents, que sota cap concepte vols perdre.

Control parental
Estàs preocupat/da per l’ús d’Internet que fan els teus fills menors d’edat? Truque’ns i t’ajudarem a instal·lar una de les mes completes aplicacions de control parental del mercat per l’ordinador i dispositius mòbils. Podràs supervisar l’ús d’Internet que fan els teus fills ademes de limitar remotament l’ús diari dels dispositius, conèixer la seva localització i molt mes!.

Geolocalització i bloqueig del telèfon
Has perdut o t’han robat el teu telèfon mòbil Iphone o Android? Truque’ns enseguida i t’ajudarem a localitzar-lo en el mapa, i , si ens ho demanes, podem bloquejar-lo a distancia o inclòs eliminar les dades. Pero sobretot no t’oblidis d’activar el servei quan et activis l’alta amb nosaltres, ja que es imprescindible per exercir aquestes accions.

Recuperació de mòbil mullat
A vegades passa!, a la piscina, a la platja o per qualsevol altre raó el teu mòbil acaba submergit, i si no es resistent a l’aigua pots tindre un problema. Si això passa, no l’encenguis!, truca’ns immediatament per a coordinar l’enviament al nostre laboratori. Amb sort podrem treure-li l’òxid i ressuscitar-lo, sense cost!. Compte, no podem garantir l’èxit, pero si intentar-ho de totes les formes possibles.

Prestam portàtil/tablet 20h anuals
Si ets subscriptor VIP, tens dret a 50 hores anuals d’ús d’un potent portàtil o tablet d’última generació. Tens que fer una presentació i necessites un equip potent? Te’n vas de viatge? Necessites que els teus fills o nets tinguin accès a un d’aquests dispositius per a qualsevol cosa que necessitis? Truca’ns i coordinarem el prestam, cortesia del Club!

Professor a domicili, 3 master class anuals
Si ets subscriptor VIP, tens dret a un exclusiu servei personal de coach tecnològic a casa teva fins a 3 cops al any!. Tu esculls l’àrea d’interès en el que necessitis tindre coneixements avançats i t’enviarem el especialista per a la teva master class. Un servei exclusiu per a socis VIP

Personal Shopper
Nomes per a subscriptors VIP. Si necessites anar de compres tecnològiques, t’acompanyarem! Amb l’exclusiu servei Personal Shooper de Sosmatic Club tindràs al teu costat un especialista que t’acompanyarà en el teu matí o tarda de compres i t’aconsellarà abans de fer qualsevol compra. Que el venedor et parla de particions, Quad Core, de FPS? et portes el teu traductor!. Amb la modalitat VIP tens un matí o tarda al any, i pots acumular fins a 3 si no utilitzes el servei al llarg de la subscripció.

EL CLIENT POT DONARSE DE BAIXA DEL SERVEI TRUCANT AL 93 396 10 70