SOSMATIC

SOSMATIC és una companyia creada a Barcelona al 1998 amb l’objectiu d’ajudar a les persones amb els seus problemes informàtics, a qualsevol hora, a qualsevol lloc.

En aquests 18 anys la companyia ha conseguit desenvolupar la seva missió penetrant en tots els sectores d’activitat : Petites i mitjanes empreses, grans colectius d’usuaris particulars a través de sectors diversos com l’assegurador, distribució, finances, assistència, educació, i en grans companyies formant part del seu centre de suport a usuaris i clients, i assistència sobre el territori.

En l’actualitat l’empresa està en ple procés de creixement en totes les seves àrees, i d’expansió internacional amb el punt de mira a Europa i Llatinoamèrica.

Els objectius de la companyia segons el seu soci fundador i director general, David Casas, es resumeixen d’aquesta manera: “Vam crear Sosmatic com a vehicle per aconseguir, d’una banda, solucionar una necessitat que ténen milions de persones, i per això hem de créixer sense semblar-ho, mantenint una relació amb els nostres clients i usuaris propera, àgil i agradable. D’altra banda, hem d’aconseguir que les persones que condueixen aquest vehicle, els nostres empleats, estiguin satisfets de fer-ho, es sentin realitzats i sentin el viatge com a propi.”

Si ets una persona, una pime, una gran empresa, un possible distribuidor, algú amb una idea.. i vols contactar amb nosaltres, estarem encantats de saber de tu. Clicka a la secció de contacte i escriu-nos!